Romy Kühne Design goes Digital

Romy Kühne Design goes digital

Help mij mijn mond-op-mond reclame van de straat en online te krijgen!
Endorse, recommend, review & follow.


In deze tijd staan de berichten op platforms als linkedin, facebook en instagram er vol van; De samenleving verandert, wij veranderen, we werken toe naar een ‘nieuw normaal’, een 1,5m samenleving, we moeten het samen doen!

Ook ik ervaar; er verandert veel, her en der wordt de hand op de knip gehouden in afwachting van zekerheid, goed nieuws en een ‘Go!’ Waarop we weer verder kunnen met onze ‘business as usual’ hoe gewoon of ongewoon deze er dan ook uit zal gaan zien.

In de tussentijd passen wij, ondernemers, ons aan, we werken thuis, zorgen dat we online zichtbaarder worden, vernieuwen en verdiepen ons in ons vakgebied, we zoeken en we worden aan het denken gezet.
Ook ik ben aan het denken gezet en aan de gang gegaan met dingen die al een tijd op mijn to do list stonden en nu actief opgepakt kunnen gaan worden.

Zo heeft mijn affiniteit bijvoorbeeld nooit écht gelegen bij de online communicatie en promotie, eerlijkheid gebied te zeggen dat ik mij er ook niet écht genoeg in heb verdiept. Ik moest het hebben van mijn mond op mond reclame. En daarnaast ben ik er ergens nog stiekem trots op geweest ook om die ‘analogue kinda girl’ te zijn.
Maar ook ik leer…

Zichtbaarheid, persoonlijkheid en mond op mond reclame werken niet alleen in levende lijve, ook online zijn zij belangrijk voor je bedrijf en ookal ben ik hiermee natuurlijk niet geheel onbekend, daar valt voor mij en Romy Kühne Design nog wel een en ander te winnen, dus daar gaan we mee aan de slag (met de nodige hulp uiteraard)
Want waar onze lampen het oog wél vangen, zijn we online eigenlijk nog niet zo’n eyecatcher.

Nu we niet naar buiten mogen en onszelf hard voorbereiden vanuit het thuiskantoor heb ik een kleine oproep aan jullie:
Help mij om mijn mond op mond reclame van de straat en online te krijgen!

Heb je ooit met mij samengewerkt, een product van Romy Kühne Design gekocht of met onze producten gewerkt? Laat een review achter op facebook @Romy Kühne Design of google, geef een ‘endorsement’, onderschrijf een ‘skill’ of geef een recommendation op Linkedin en ben je geïnteresseerd in de producten van Romy Kühne Design, volg ons op instagram @romykuhne waar wij regelmatig nieuwe producten, projecten en toepassingen van onze producten laten zien.

Alvast bedankt!

En dan ga ik mijn best doen om nog meer mooie content online te laten zien en hier vanaf nu regelmatig een leuke design-, licht- of inspiratie gerelateerde blog neer te pennen en iets meer van mezelf en Romy Kühne Design te laten zien.
To be continued…